بدون نظر
 
روابط عمومی سپاه تربت حیدریه در اطلاعیه ای اعلام کرد؛
ثبت نام اردوهای راهیان نور به مناطق عملیاتی غرب و شمال غرب کشور آغاز شد
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ در ۷:۳۱ ق.ظ
 
روابط عمومی سپاه ناحیه تربت حیدریه از آغاز ثبت نام اردوهای راهیان نور به مناطق عملیاتی دفاع مقدس در غرب و شمال غرب کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، در این اطلاعیه آمده؛ علاقمندان به بازدید از مناطق عملیاتی ۸ سال دفاع مقدس در غرب و شمال غرب کشور می توانند با مراجعه به مساجد، پایگاهها و حوزه های مقاومت بسیج تا 19 مرداد نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

 

مدت این اردو یک هفته است و  زائران شهدا در اردوهای راهیان نور غرب و شمال غرب کشور از مناطق عملیاتی دوران جنگ تحمیلی در شهرهای پاوه، سقز، بانه، بوکان، ایلام، مریوان، سر پل ذهاب، قصر شیرین و کرمانشاه بازدید می کنند.

 

در ادامه این اطلاعیه آمده؛ سهمیه اعزام زائران راهیان نور به غرب و شمال غرب کشور محدود است و کسانی که زودتر نسبت به ثبت نام اقدام کنند در اولویت اعزام قرار گرفته و اولین مرحله اعزام  22 مردادماه می باشد.

 

اردوهای راهیان نور بهترین فرصت است تا جوانان و نوجوانان و نسلهای سوم و چهارم انقلاب با دوران سخت و طاقت فرسای دفاع مقدس و همچنین استقامت و پایداری رزمندگان اسلام در برابر زیاده خواهی جبهه استکبار آشنا شوند.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort