بدون نظر
 
مدیربسیج سازندگی خراسان رضوی در گفتگو با «تابان تربت»:
خلّاقیت گروههای جهادی باید در تمام سطوح مدیریتی کشور الگو سازی شود/نتیجه فعالیت جهادگران بسیجی در مناطق محروم چندین برابر بازخورد ریالی آن است/حضور 600 نفر از دانشگاه امام حسین(ع) تا پایان اردوهای جهادی تابستان
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ در ۶:۱۷ ق.ظ
 
مسئول بسیج سازندگی خراسان رضوی با تمجید از ابتکارات انجام گرفته در اردوهای جهادی گفت: یکی از مشکلات اساسی کشور تولید فکر و الگو سازی آن است، لذا برخی از گروهای جهادی خلاقانه و مبتکرانه فعالیت می کنند که این مهم باید در تمام سطوح مدیریتی کشور منتقل و الگو سازی شود.

محمد روحانی مسئول بسیج سازندگی خراسان رضوی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، اذعان کرد: با احتساب شرکت 70 هزار جهادگر بسیجی در سطح استان خراسان رضوی حدود 500 هزار نفر روز در قالب گروههای مختلف دانش اموزی، دانشجویی و مساجد و محلات به مردم مناطق محروم خدمت رسانی می کنند.

 

وی آشنائی جوانان با فقر و محرومیت و غنی سازی اوقات فراغت را بخش مهمی از اهداف این اردوها دانست و بیان کرد: نخبه ها و تیزهوشان مدارس نمونه در کنار سایر اقشار مختلف مردم با درک شرایط موجود نیازمندان جامعه می توانند در آینده بعنوان یک مدیر انقلابی برای کشور ایفای نقش کنند.

 

روحانی تاکید کرد: مدیران آینده نظام همین دانش اموزان و جوانان هستند که مشکلات کشور را از نزدیک لمس می کنند و امیدواریم در آینده نزدیک مدیریت انقلابی و با انگیزه  را برای کشور به ارمغان بیاورند.

 

مسئول بسیج سازندگی خراسان رضوی با تمجید از ابتکارات انجام گرفته در اردوهای جهادی گفت: یکی از مشکلات اساسی کشور تولید فکر و الگو سازی ان می باشد، لذا برخی از گروهای جهادی خلاقانه و مبتکرانه فعالیت می کنند که لازم است این مهم به سرعت در تمام سطوح مدیریتی کشور منتقل و الگو سازی شود.

 

وی افزود: بعنوان مثال طرح هر پایگاه بسیج حامی یک یتیم از تربت حیدریه کلید خورد که در ایام ماه مبارک رمضان این طرح الگو برداری و به تمام کشور منتقل شد.

 

روحانی جذب خیرین و نیکوکاران و اشتیاق مردم به فرهنگ خدمت رسانی  در کنار یکدیگر را از دیگر شاخصه های خلاق گروهای جهادی ذکر کرد و گفت: نیروی انسانی مشتاق و سازماندهی آن و تعریف عرصه های مختلف برای استعدادهای گوناگون با استفاده از امکانات و ظرفیت های داخلی یک حرکت جهادی و انقلابی است که مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی و مردم جامعه است.

 

مسئول بسیج سازندگی خراسان رضوی اذعان داشت: هر سال گزارش بازخورد ریالی اردوهای طرح هجرت را به استانداری می دهیم که نتیجه فعالیت جهادگران بسیجی در مناطق محروم چندین برابر بازخورد ریالی آن است.

 

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort