بدون نظر
 
در آستانه سالروز شهادت امام صادق(ع)؛
کاروان پیاده زائران امام رضا(ع) بافق یزد وارد تربت حیدریه شد
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۳۹۵ در ۱۰:۳۸ ق.ظ
 
در آستانه سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) اعضای کاروان پیاده زیارتی مرقد مطهر حضرت امام رضا(ع) از شهرستان بافق استان یزد ظهر امروز وارد شهر تربت حیدریه شد.

مسئول کاران بافق یزد در حاشیه مراسم استقبال از زائران امام رضا(ع) در گلزار شهدای بهشت عسکری تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار داشت: بیست و چهارمین کاروان پیاده حضرت رضا(ع) با نام حضرت رباب(س) مادر حضرت علی اصغر(ع) طبق سنوات گذشته متشکل از  160 نفر از دانشجویان، طلاب و سایر اقشار مردم، مسافت ۱۰۱۸ کیلومتری بافق تا مشهد را بمدت یک ماه بصورت پیاده طی می کنند.

 

حجت الاسلام و المسلمین سید محمد طباطبائی افزود: اعضای این کاروان هر سال به عشق حضرت امام رضا (ع) وبدون احساس خستگی و نگرانی این مسیر را طی می کنند.

 

وی به اجرای برنامه های طول مسیر اشاره کرد و افزود: برنامه های متنوع فرهنگی و مذهبی و همچنین تربیتی در طول مسیر بخصوص در شبها برای اعضای کاروان برگزار می شود تا خودسازی و سعادت از روی شوق زیارت حاصل شود.

 

مسئول کاروان زائران پیاده بافق یزد گفت: هدف اصلی از راه اندازای این کاروان احیای سیره ائمه اطهار (ع) و تزکیه نفس و زیارت حضرت امام رضا(ع) می باشد.

 

طباطبائی اذعان کرد: اعضای این کاروان پیاده علاوه بر زیارت مرقد مطهر امام هشتم(ع) از سایر اماکن مقدس و آثار تاریخی در طول مسیر بازدید می کنند.

این کاروان زیارتی شب گذشته با حضور در مزار احمدالرضا(ع) اتراق کرده و پس از برگزاری دعای ندبه در این مکان، در ادامه مسیر خود ظهر امروز در نماز عبادی سیاسی جمعه تربت حیدریه شرکت کردند.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort