امام جمعه تربت حیدریه:
بصیرت دهی جامعه و تبیین مواضع رهبری از جایگاه نماز جمعه انجام می شود/جمعه بازار اسلامی باید بعد از نمازجمعه باشد

به گزارش خبرنگار تابان تربت، حجت الاسلام عصمتی در خطبه های این هفته نماز جمعه تربت حیدریه اظهار کرد: یکی از مسائل مهم فرهنگی کشور در اولویت قرار دادن و اهمیت شمردن جایگاه نماز جمعه است که باید جوانان و نوجوانان جامعه اسلامی به این سمت جذب شوند. وی ادامه داد: جمعه بازار اسلامی
به گزارش خبرنگار تابان تربت، حجت الاسلام عصمتی در خطبه های این هفته نماز جمعه تربت حیدریه اظهار کرد: یکی از مسائل مهم فرهنگی کشور در اولویت قرار دادن و اهمیت شمردن جایگاه نماز جمعه است که باید جوانان و نوجوانان جامعه اسلامی به این سمت جذب شوند.
وی ادامه داد: جمعه بازار اسلامی باید بعد از نماز جمعه باشد زیرا تا قبل از نماز عبادی سیاسی جمعه هر گونه فعالیت برای تامین معاش، مکروه و بعد ار آن مستحب است.
رئیس حوزه علمیه مرحوم هراتی اذعان کرد: در دوران دفاع مقدس تبیین مواضع انقلابی امام راحل و بیان شرایط و خصوصیات جبهه های نبرد از جایگاه نماز جمعه صورت می گرفت که در نهایت رزمندگان اسلام و کمک های نقدی و غیر نقدی مردم برای جبهه ها از این جایگاه اعزام می شدند.
خطیب جمعه تربت حیدریه بیان داشت: نماز جمعه از برکات انقلاب اسلامی است که همواره بصیرت دهی و آگاهی بخشی به مردم در کنار تبیین مواضع رهبری در این جایگاه انجام می شود.
وی از آیت الله طباطبائی بعنوان اولین امام جمعه تربت حیدریه به نیکی یاد کرد و افزود: آیت الله سید محمدباقر طباطبائی از علما و مبارزین انقلاب اسلامی در این شهرستان بودند که مبارزه علیه رژیم ستم شاهی را هدایت می کردند که پس از پیروزی انقلاب از سوی امام خمینی(ره) بعنوان اولین امام جمعه تربت حیدریه منصوب شدند.
انتهای پیام/
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰