مدیر عامل بنیاد پژوهش های آستان قدس رضوی در گفتگو با «تابان تربت»:
سازمانهای مدعی حقوق بشر همواره از منافع قدرتهای استکباری حمایت می کنند/دستگاه دیپلماسی سرگرم موضوعات دیگر شده و در ورود به حل مسئله کشمیر غفلت کرده است

حجت الاسلام مهدی شریعتی تبار مدیرعامل بنیاد پژوهش های آستان قدس رضوی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: مسلمانان کشمیر به مانند سایر ملتهای آزادیخواه جهان خواهان برقراری ثبات و امنیت در این منطقه هستند و متاسفانه دائم قربانی اختلافات بین هند و پاکستان شدند و هر روز بر جنایت کشتار
حجت الاسلام مهدی شریعتی تبار مدیرعامل بنیاد پژوهش های آستان قدس رضوی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: مسلمانان کشمیر به مانند سایر ملتهای آزادیخواه جهان خواهان برقراری ثبات و امنیت در این منطقه هستند و متاسفانه دائم قربانی اختلافات بین هند و پاکستان شدند و هر روز بر جنایت کشتار بی رحمانه آنان افزوده می شود.
وی تصریح کرد: سازمان ملل و مدعیان حقوق بشری که همواره از منافع قدرتهای استکباری حمایت می کنند تاکنون هیچ واکنشی نسبت به این موضوع نداشته و مهر ننگ سکوت را بر لبان خود دوخته اند.
شریعتی تبار با بیان اینکه حل این مسئله مهم مستلزم ورود جامعه جهانی است، افزود: باید چتر حمایتی جامعه جهانی در منطقه منازعاتی بین هند و پاکستان ایجاد شود تا از کشتار مسلمانان بی گناه جلوگیری شود، از طرفی سازمان ملل باید این موضوع را با جدیت و قاطعیت از طریق رایزنی با هند و پاکستان پیگیری کند.
مدیرعامل بنیاد پژوهش های آستان قدس رضوی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران بعنوان کشور مسلمان و همسایه و همچنین ابر قدرت منطقه خاورمیانه باید نسبت به این موضوع واکنش قاطع نشان اده و با ارائه راه حل های سیاسی از طریق گفتگوی دیپلماتیک از کشتار مسلمانان ممانعت کند.
امام جمعه اسبق تربت حیدریه خاطر نشان کرد: دستگاه دیپلماسی سرگرم موضوعات دیگری شده و از ورود به حل مسئله کشمیر غفلت کرده و می طلبد تا دیپلمات های جمهوری اسلامی ایران، ضمن پیگیری این مسئله از راه گفتگو های سیاسی، جامعه جهانی را برای جلوگیری از کشتار مسلمانان حساس کرده و خواهان ورود سازمانهای حقوق بشری به این منطقه شوند.
انتهای پیام/
برچسب ها :تابان تربت ، دیپلماسی ، شریعتی تبار ، غفلت ، کشمیر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰