بدون نظر
 
شهردار تربت حیدریه:
ساخت تندیس «حسن تفتیان» تیزپای المپیکی تربت حیدریه به زودی آغاز می شود
تاریخ انتشار : ۱۲ تیر ۱۳۹۵ در ۷:۴۶ ق.ظ
 
شهردار تربت حیدریه گفت: ساخت و نصب تندیس حسن تفتیان تیز پای المپیکی تربت حیدریه در سطح شهر مورد تصویب قرار گرفته و بزودی کار ساخت آن آغاز می شود.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، در نشستی که با حضور شهردار، جمعی از اعضای شورای شهر وتنی چند از پیشکسونان ورزش تربت حیدریه در شهرداری، پیشکسوتان ورزشی به نمایندگی از جامعه ورزش درخواست تسریع در روند ساخت تندیس حسن تفتیان تیزپای المپیکی را در یکی از میادین شهر را مطرح کردند.

 

شهردارتربت حیدریه در ابتدای این نشست ضمن تاکید بر ساخت یک شهر با مشارکت شهروندان، پیشکوستان هر حوزه را پیشگامان توسعه و پیشرفت آن حوزه برشمرد و تاکید کرد: پیشکسوتان  سایر اقشار و شهروندان را نیز با خود همراه کنند.

 

رمضانعلی شورابی ضمن  تاکید به حمایت از حسن تفتیان به عنوان یک تکلیف و با اشاره به همه محدودیتها و ظرفیتهای موجود و در خصوص روند اجرایی این موارد هم افزود: در خواستها و پیشنهادات در این خصوص در جلسه ای با حضور اعضای شورای شهر مطرح شده و تلاش می کنیم مورد تصویب قرار گیرد تا این قهرمان شایسته با فراغ خاطراز تامین بخشی از هزینه های جاری خود امکان تداوم و تکرار موفقیتهای خود راداشته باشد.

 

وی همچنین در خصوص ساخت تندیس حسن تفتیان اظهار داشت: ساخت و نصب تندیس حسن تفتیان در سطح شهر مورد تصویب قرار گرفته و بزودی کار ساخت آن آغاز می شود.

 

در ادامه سید حمیدرضا امینی با اشاره به افتخارات کسب شده توسط حسن تفتیان و حضور وی در المپیک2016 برزیل بر حمایت همه جانبه از این ورزشکار تاکید و با نظر تمامی حاضرین در جلسه تسریع در روند ساخت تندیس وی در یکی از میادین سطح شهر تا قبل از برگزاری رقابتهای المپیک در مردادماه سال جاری را خواستار شد.

 

انعقاد قرارداد با سریعترین مرد المپیکی تربت حیدریه وتعریف حقوق ماهیانه برای وی  توسط شهرداری، به خدمت گرفتن حسن تفتیان بعنوان نیروی شهرداری تربت حیدریه  و حضور وی در مسابقات با همین عنوان،در نظر گرفتن پاداش برای هر قهرمانی در مسابقات مختلف از دیگر مواردی بود که در این نشست مطرح شد.

 

حسن تفتیان تنها دونده خراسانی، قرار است در المپیک ۲۰۱۶ ریو حاضر شود، او در رقابتهای جهانی و آسیایی خوش درخشیده و قهرمان جوانان آسیا در ماده دوی ۱۰۰ متر، نفر سوم آسیا در ماده دوی ۲۰۰ متر، نفر اول مسابقات جهانی کازانوف قزاقستان و مسابقات آسیایی تایلند در ماده دوی ۱۰۰ متر و رکورد دار سه دوره نوجوانان، جوانان و بزرگسالان کشور در دوی ۱۰۰ متر و رکورددار بزرگسالان کشور در دوی ۲۰۰ متر بوده است.

 

محجوب و حسن تفتیان تنها نمایندگان خراسان رضوی در بازی های المپیک ۲۰۱۶ ریو هستند.

 

المپیک ۲۰۱۶ به میزبانی ریودوژانیرو از ۵ تا ۲۱ آگوست (۱۵ تا ۳۱ مرداد) برگزار خواهد شد و در این دوره بیش از ۱۰ هزار ورزشکار از ۲۰۵ کشور رقابت خواهند کرد.

 

مسابقات دو و میدانی المپیک ۲۰۱۶ از ۲۲ مرداد آغاز می شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort