



حسین مسرور نعیمی در گفتگو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: با توجه به شرایط خاص در کوی بازرگان تربت حیدریه و فقدان مسائل فرهنگی، اجتماعی و بهداشتی، کارگروهی در سطح شهرستان تشکیل شده و همه مشکلات و معضلات و حتی جمعیت 1200 نفری ان نفر به نفر شناسائی شده اند.
وی تصریح کرد: این مکان فاقد مسجد و امام جماعت و حتی ابتدایی ترین شرایط برای زندگی سالم است و مردم با مسائل شرعی و احکام و مهارت های زندگی آشنا نیستند.
مسرور عنوان داشت: فقدان شبکه فاضلاب، عدم رعایت مسائل فردی و بهداشتی، عدم ساختار شهری مناسب و امکانات تفریحی، آموزشی و ورزشی و بسیاری از مسائل مهم دیگر باعث شده تا این منطقه در رکود فرهنگی و اجتماعی بسر ببرد.
دادستان تربت حیدریه گفت: کوی بازرگان فاقد ابتدایی ترین شرایط زندگی است و رفع معضل حاشیه نشینی در این منطقه مستلزم همت همه مسئولین و دستگاههای متولی را می طلبد.
کوی بازرگان از آلوده ترین محلات شهرستان تربت حیدریه بشمار می رود، بطوریکه محل جولان کارتن خوابها، سارقین، زنان و دختران خیابانی و فروشندگان عمده و خرده مواد مخدر می باشد، که باعث شده تابسیاری از نا هنجاری ها در این شهر به صورت متمرکز اسیبی برای جوانان و نوجوانان این شهرمحسوب شود.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید