بدون نظر
 
فرمانده سپاه تربت حیدریه در گفتگو با تابان تربت:
«طرح جوانه های صالحین» در 180 پایگاه بسیج تربت حیدریه در حال اجراست/ایجاد شور و نشاط و تقویت معنوی از مهمترین اهداف طرح جوانه های صالحین است
تاریخ انتشار : ۰۵ تیر ۱۳۹۵ در ۷:۱۰ ق.ظ
 
فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه گفت: در راستای غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در ایام تابستان طرح جوانه های صالحین در 180 پایگاه مقاومت بسیج شهری و روستائی در حال اجراست.

سرهنگ پاسدار فرضعلی گرایلی فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه در گفتگو با خبرنگار تابان تربت، اذعان کرد: بیش از 3 هزار جوان و نوجوان در پایگاههای مقاومت بسیج شهری و روستائی شهرستان تربت حیدریه در طرح غنی سازی جوانه های صالحین حضور ارند.

 

وی ادامه داد: طرح کشوری جوانه های صالحین در راستای احیای فرامین رهبر معظم انقلاب مبنی بر شکوفایی استعدادهای نوجوانان و جوانان برگزار می شود.

 

گرایلی افزود: این طرح در دو مرحله اجرا می شود که مرحله نخست آن فصل تابستان و مرحله بعدی به دلیل فصل کار و تلاش در برخی مناطق به زمستان موکول شده است.

 

فرمانده سپاه تربت حیدریه تصریح کرد: جذب بسیجیان جدید در پایگاه‌ها، ایجاد شور و نشاط و تقویت معنوی بسیجیان، آموزش فنی و حرفه ای، اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل و بحث امر به معروف و نهی از منکر از مهمترین اهداف در اجرای طرح جوانه‌های صالحین است.

 

وی تاکید کرد: این طرح با محوریت مربی و سرگروه های حلقه های تربیتی صالحین در کنار فرماندهان و اعضای شورای پایگاه به صورت کمی و کیفی برای جوانان و نوجوانان اجرا می شود.

 

فرمنده سپاه تربت حیدریه گفت: کلاسهای آموزشی تلاوت، حفظ، مفاهیم و تجوید قرآن کریم، ورزشی، هنری، علمی، سبک زندگی و صنایع دستی و مسابقات مختلف بخشی از برنامه های مورد استقبال جوانان و نوجوانان در جوانه های صالحین است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort