بدون نظر
 
فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه:
سناریوی جدید آمریکا به دست گرفتن مدیریت اجتماعی ایران با «لبخند و تزویر» است/برخی ها بدنبال تطهیر چهره آمریکا هستند
تاریخ انتشار : ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۷:۴۸ ق.ظ
 
فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه گفت: امریکائی ها اذعان دارند که تا مدیریت داخلی و اجتماعی را در ایران بدست نگیرند، به اهداف خود نمی رسند، لذا سناریوی جدید انها بدست گرفتن مدیریت اجتماعی جمهوری اسلامی ایران با لبخند و تزویراست.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، سرهنگ پاسدار فرضعلی گرایلی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج صبح امروز در جمع سرگروههای صالحین تربت حیدریه با اشاره به معیارهای آدم انقلابی خاطر نشان کرد: امروز آمریکا جنگ را تا سر صندوق های رای ما آورده  و گفته ما تا مدیریت داخلی و اجتماعی را در ایران بدست نگیریم موفق نخواهیم بود لذا به دنبال بدست گرفتن فضای داخلی و اجتماعی ایران از طریق لبخند و تزویر است.

 

گرایلی افزود: اینها می خواهند عزت و استقلال کشور را زیر سوال ببرند و مجلسی می خواهند آمریکایی؛ تا اهداف انها در داخل و منطقه خاورمیانه دنبال نماید.

 

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب که چرا سپاه تشکیل دادیم؟ چرا سیاست‌های داخلی و خارجی باید بر مبنای اسلام باشد؟ چرا بر خلاف لیبرالیسم باشیم؟ اظهار داشت: این بار جنگ بر سر ماندن و حفظ انقلاب است؛ می گویند بهترین راه برای براندازی دموکراسی از طریق مردم و بدست گرفتن فضای اجتماعی کشور است.

 

فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج تربت حیدریه تصریح کرد: بعضی ها می خواهند آمریکا را بزک و وارد ایران کنند لذا تمام توان خود را بکار بستند و در پی تطهیر چهره آمریکا بر آمدند.

 

گرایلی تاکید کرد: امروز امریکا مصداق استکبار و دشمن درجه یک ملت ایران است و از تمام امکانات و تجهیزات خود برای انحراف و نابودی انقلاب اسلامی ایران دریغ نخواهد کرد.

 

فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه بهترین راه مبارزه را بصیرت دهی و اگاهی بخشی به عموم جامعه عنوان کرد و افزود: باید سطح اگاهی جامعه نسبت به خطرات ناشی از لبخند و تزویر و بد عهدی امریکا روشن شود و این روشنگری وظیفه اصلی حلقه های صالحین در پایگاههای بسیج است.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort