کد خبر : 11435
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۷

در هفته بسیج سازندگی انجام گرفت؛

بهره برداری از طرح های اقتصاد مقاومتی در تربت حیدریه

بهره برداری از طرح های اقتصاد مقاومتی در تربت حیدریه

مسئول بسیج سازندگی تربت حیدریه در مراسم افتتاح این طرح در گفتگو با خبرنگار تابان تربت، اظهار داشت: با توجه به ابلاغ سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب اسلامی، سازمان بسیج مستضعفین با محوریت اشتغالزایی و صنایع تبدیلی در راستای کمک به رونق تولید و حمایت از کارآفرینان  به بسیجیان واجد الشرایط دارای

مسئول بسیج سازندگی تربت حیدریه در مراسم افتتاح این طرح در گفتگو با خبرنگار تابان تربت، اظهار داشت: با توجه به ابلاغ سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب اسلامی، سازمان بسیج مستضعفین با محوریت اشتغالزایی و صنایع تبدیلی در راستای کمک به رونق تولید و حمایت از کارآفرینان  به بسیجیان واجد الشرایط دارای طرح، تسهیلات اقتصاد مقاومتی پرداخت می نماید.

 

حسین صادق تصریح کرد: سال گذشته با مشارکت بسیج سازندگی و بانک مهر اقتصاد با پرداخت 15 میلیارد ریال تسهیلات اقتصاد مقاومتی برای حدود 300 نفر اشتغالزایی ایجاد شده و برخی ها هم توانستند در راستای صنایع تبدیلی کارگاههای کوچک و زود بازده را راه اندازی کنند.

 

وی ادامه داد: مهمترین اولویت در پرداخت تسهیلات، طرح های کوچک و زود بازده می باشند و لذا با توجه به موقعیت جغرافیایی شهرستان، پرورش دام سبک و سنگین، شترمرغ و همچنین کمک به تولید زعفران در اولویت برنامه های امسال قرار گرفته است.

 

مسئول بسیج سازندگی تربت حیدریه به طرح مورد بهره برداری اشاره کرد و افزود: این طرح با پرداخت 150 میلیون ریال تسهیلات از منابع اقتصاد مقاومتی آغاز به کار کرده که اکنون با پرورش 50 راس شتر مرغ پرواری و مولد با هزینه ای بالغ بر 500 میلیون ریال به یکی از قطب های شتر مرغ در شهرستان تبدیل شده است.

 

وی گفت: طرح صنایع تبدیلی فرآوری لبنیات با تسهیلات 250 میلیون ریالی، دومین پروژه ای است که در این هفته به بهره برداری می رسد.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.