بدون نظر
 
دبیر جمعیت ایثارگران خراسان رضوی در گفتگو با «تابان تربت»:
جمعیت ایثارگران خراسان رضوی از نماینده اتئلاف اصولگرایان در حوزه انتخابیه تربت حیدریه حمایت می کند
تاریخ انتشار : ۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۹:۲۸ ق.ظ
 
دبیر جمعیت ایثارگران خراسان رضوی گفت: جمعیت ایثارگران خراسان رضوی بعنوان یکی از اعضای هشتگانه ائتلاف اصولگرایان، از نماینده اتئلاف اصولگرایان در حوزه انتخابیه تربت حیدریه حمایت می کند

عبدالرضا رحیم زاده دبیر جمعیت ایثارگران خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار تابان تربت، در خصوص دور دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه تربت حیدریه، اظهار داشت: جمعیت ایثارگران خراسان رضوی از آقای ابوالقاسم خسروی منتخب شورای ائتلاف اصولگرایان در حوزه انتخاباتی تربت حیدریه، مه ولات و زاوه، حمایت کامل می کند.

 

وی در خصوص لیست ائتلاف اصولگرایان خراسان رضویگفت: این جمعیت بعنوان یکی از اعضای هشتگانه ائتلاف اصولگرایان مشغول به فعالیت می باشد و طی جلسات و تفاهم صورت گرفته میان اعضای این شورا در نهایت لیست ائتلاف اصولگرایان خراسان رضوی را منتشر و آقای ابوالقاسم خسروی سهل آبادی در حوزه انتخاباتی تربت حیدریه، مه ولات و زاوه با اکثریت آرا بعنوان نماینده این ائتلاف معرفی شد.

 

رحیم زاده در ادامه از سفر دهقان، پژمانفر، قاضی زاده به تربت حیدریه خبر داد و افزود: منتخبین این ائتلاف در شورای مجلس شورای اسلامی در حوزه های مشهد و کلات، طرقبه، شاندیز و گلبهار در این هفته به تربت حیدریه سفر خواهند کرد، تا به حمایت از آقای خسروی سخنرانی نمایند.

 

دبیر جمعیت ایثارگران خراسان رضوی درباره چگونگی و ملاک های انتخاب خسروی اذعان کرد: در حوزه انتخاباتی تربت حیدریه، مه ولات و زاوه تعدادی از فعالان اصولگرا در این حوزه کاندیدا شدند، ولی با احترام به حضور این عزیزان در انتخابات آقای خسروی به علت سابقه یک دوره نمایندگی مجلس، ولایی بودن، پای کار نظام بودن، از قشر مستضعف بودن و یکی از مهمترین ملاک ها محبوبیت و رای آوری در حوزه های انتخاباتی که همان رای آوری در کنار اصولگرایی است را در بر داشت، این ملاک ها بعلاوه نحوه عملکرد وی در دوره قبل نمایندگی در مجلس شورای اسلامی باعث شد در شورای ائتلاف اصولگرایان خراسان رضوی بیشترین رای را آورده و بعنوان نماینده این ائتلاف معرفی شود.

 

رحیم زاده در پایان خاطر نشان کرد: دیگر اصولگرایان حاضر در حوزه انتخاباتی تربت حیدریه، مه ولات و زاوه که در دور اول به میزان کافی رای نیاوردند، از آقای ابوالقاسم خسروی سهل آبادی حمایت کامل خود را اعلام کردند، و از طرفداران خود خواستار حمایت از وی شدند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort