بدون نظر
 
کارت سوخت‌های گازوئیل حذف نمی‌شود/ مخالفت مجلس با واگذاری جایگاه‌های سوخت به شرکت‌های بزرگ
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردین ۱۳۹۵ در ۱:۰۶ ب.ظ
 
نادر فریدونی در خصوص میزان واردات بنزین به کشور گفت: ما در کشور روزانه 70 میلیون لیتر مصرف بنزین داریم که از این 70 میلیون لیتر 63 میلیون لیتر آن را خودمان در داخل کشور تولید می‌کنیم و روزانه 7 میلیون لیتر واردات بنزین به کشور داریم.

نادر فریدونی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به موضوعات مطرح شده در خصوص حذف کارت‌های سوخت گفت: کارت سوخت زمانی جایگاه داشت که سوخت به صورت یارانه‌ای وجود داشت ولی از آن‌جایی که امروز سوخت بنزین به صورت تک‌نرخی موجود است لذا کارت سوخت دیگر جایگاهی ندارد.

وی افزود: بین قیمت بنزین داخل کشور ما و کشورهای همسایه تفاوت قیمت زیادی نیست و به همین دلیل اگر هم برخی موضوع قاچاق سوخت را مطرح کنند، حذف کارت سوخت‌ها تاثیر چندانی در این زمینه نخواهد داشت.

عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به قاچاق گازوئیل اظهار داشت: به دلیل حجم زیاد قاچاق گازوئیل موضوع حذف کارت سوخت، برای این سوخت مطرح نیست فلذا کارت سوخت گازوئیل همچنان پابرجا خواهد بود.

فریدونی در خصوص مخالفت مرکز پژوهش‌های مجلس با حذف کارت سوخت‌ها عنوان کرد: مرکز پژوهش‌ها به دلیل اطلاعاتی که کارت‌ سوخت‌ها در اختیار جایگاه‌داران، شرکت پخش فرآورده‌ها و نیروی انتظامی قرار می‌دهد با این طرح مخالف است در صورتی که این اطلاعات را از منابع دیگری نیز ‌می‌توان به دست آورد.

وی با اشاره به طرح جدید دولت در خصوص واگذاری جایگاه‌های سوخت به شرکت‌های بزرگ گفت: به نظر بنده این طرح از نظر موافقت و تصویب در مجلس جایگاهی نخواهد داشت.

عضو کمیسیون انرژی مجلس در خصوص میزان واردات بنزین به کشور گفت: ما در کشور روزانه 70 میلیون لیتر مصرف بنزین داریم که از این 70 میلیون لیتر 63 میلیون لیتر آن را خودمان در داخل کشور تولید می‌کنیم و روزانه 7 میلیون لیتر واردات بنزین به کشور داریم.

فریدونی اظهار داشت: اگر ما روزانه 7 میلیون لیتر واردات بنزین داشته باشیم، به صورت کلی در طی یک سال دو هزار و 555 میلیون لیتر واردات بنزین خواهیم داشت.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort