بدون نظر
 
معاون توسعه و پشتیبانی آموزش و پرورش تربت حیدریه خبر داد؛
تاکنون 2 هزار و 167 نفر از زائران و مسافران نوروزی در مدارس تربت حیدریه اسکان یافتند
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردین ۱۳۹۵ در ۷:۵۸ ق.ظ
 
معاون توسعه و پشتیبانی آموزش و پرورش تربت حیدریه گفت: از ابتدای تعطیلات نوروزی تا امروز پنجم فروردین ماه 2 هزار و 167 نفر در مدارس شهرستان تربت حیدریه اسکان یافتند.

علی اکبر فهیمی، معاون توسعه و پشتیبانی آموزش و پرورش تربت حیدریه در گفتگو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: این تعداد مسافر و زائر در قالب 638 خانوار در 17 واحد آموزشی با 138 کلاس درس اسکان یافتند.

 

وی افزود: امسال به دلایل مختلفی مانند شرایط جوی تقریباً مناسب و یا عدم آگاهی، اسکان زائرین و مسافران نوروزی در مقایسه با مدت مشابه پارسال  کاهش چشمگیری داشته است.

 

فهیمی بر خدمات رسانی مطلوب به مسافران تاکید کرد و گفت: رضایت مسافران و زائران عبوری از تربت حیدریه اولویت کاری ما می باشد و مسئولان ستاد اسکان این اداره برای افزایش کیفیت خدمات دهی به مسافران و فرهنگیان تلاش فراوان دارند.

 

معاون توسعه و پشتیبانی آموزش و پرورش تربت حیدریه گفت: شهرستان تربت حیدریه بعد از سبزوار و نیشابور سومین شهر خراسان رضوی است که تاکنون بیشترین مسافر و زائر را اسکان داده است.

 

وی افزود: اسکان مسافران نوروزی در مدارس تربت حیدریه از نظر امکانات رفاهی به سه سطح الف، ب و ج تقسیم شده و هزینه اقامت در آنها نیز متفاوت است.

 

سال گذشته و در ایام نوروز افزون بر چهار هزار و ۷۰۰ نفر از مسافران نوروزی در مدارس تربت حیدریه اسکان گرفته بودند.

 

طرح اسکان مسافران نوروزی آموزش و پرورش از ۲۶ اسفند آغاز و تا ۱۴ فرودین ادامه دارد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
اجرای بزرگ‌ترین پروژه آبرسانی خراسان رضوی در تربت‌حیدریه برخورداری ۱۰۰ درصدی مردم تربت‌حیدریه از نعمت گاز گزارش ویدیویی از آخرین وضعیت جاده تربت حیدریه به زاوه مهم‌ترین تکلیف در انقلاب اسلامی جهاد تبیین است انقلاب اسلامی الگویی نوین در مبارزه با استبداد است نگهداری راه‌های تربت‌حیدریه ۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد ۸۵۰ کیلووات برق وارد مدار برق‌رسانی تربت‌حیدریه شد افزایش ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر در شرکت نفت تربت‌حیدریه املاک و ذخایر مازاد دولت باید در خدمت مردم باشد ۳۵۰ خوابگاه متٱهلی دانشجویی سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد تیم طرقبه قهرمان مسابقات دوی صحرانوردی خراسان رضوی شد سوءمدیریت و خودتحریمی چالش‌های اصلی کشور است
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort