بدون نظر
 
توهین مهرنامه به شعور سیاسی مردم مشهد؛
وقتی موبایل سرنوشت مردم را تعیین می‌کند
تاریخ انتشار : ۰۲ فروردین ۱۳۹۵ در ۲:۳۰ ق.ظ
 
مهرنامه، نشریه‌ای روشنفکرنما و غرب‌زده است که در مقدمه تمام شمارگان آن می‌گویند، از هیچ ایدئولوژی سیاسی و اجتماعی جانبداری نمی‌کند و طرفدار هیچ جناح سیاسی یا فکری نیست و البته که این پارادوکس و دوگانگی در محتواهای این نشریه به وضوح دیده می‌شود و مهر ابطالی بر ادعای بی‌طرفی آن می‌زند.

به گزارش تابان تربت، به نقل از  صیح توس، نشریه مهرنامه در ویژه‌نامه نوروزی خود در مطلبی با عنوان «مشارکت سیاسی با حضور تهی‌دستان» نتیجه انتخابات مجلس در مشهد و پیروزی قاطع و معنی‌دار اصولگراها و متدینین را به سخره کشید. نگارنده می‌گوید، «ضریب نفوذ تلفن همراه در مشهد ۵۸ درصد است، بر همین اساس، حتی در صورتی که طیف اصلاح‌طلبان قصد استفاده از ابزار تلفن همراه برای تبلیغات را داشته باشند با زعم امکان فراگیری این ابزار در مشهد به اندازه نصف شهر است» همچنین می‌افزاید، «پایگاه‌های نیروهای اصولگرا در نهادهای خدماتی شهر مانند شهرداری به‌سادگی اجازه نداد تا فضای رقابتی شکل بگیرد.» در جای دیگر می‌گوید، «نرخ مشارکت سیاسی جمعیت حاشیه نشین مشهد بیش از مرکز نشینان است و الگوی انتخاب افراد در مشهد نیز همچنان بر مبنای حضور چهره‌های تندرو صورت می‌گیرد و خراسان رضوی با حضور حاشیه‌نشینان بیشترین تنش‌های انتخاباتی را داشته و در ادامه مشهد را جزو جرم‌خیزترین شهرهای ایران دانسته است.
در واقع مهرنامه، نشریه‌ای روشنفکرنما و غرب‌زده است که در مقدمه تمام شمارگان آن می‌گویند، از هیچ ایدئولوژی سیاسی و اجتماعی جانبداری نمی‌کند و طرفدار هیچ جناح سیاسی یا فکری نیست و البته که این پارادوکس و دوگانگی در محتواهای این نشریه به وضوح دیده می‌شود و مهر ابطالی بر ادعای بی‌طرفی آن می‌زند.
فارغ از نگاه‌های پرحاشیه و مغرضانه این نشریه، واقعیت این است که مردم انقلابی و ولایتمدار خراسان رضوی و مشهد، در همه انتخابات گذشته با مشارکت بالای خود اثبات کرده‌اند که از اصول انقلابی و حراست از ارزشهای نظام، ذره‌ای کوتاه نخواهند آمد. مردم پایتخت معنوی جهان اسلام نه در انتخابات ۷ اسفند ۹۴ بلکه در دوره‌های گذشته نیز افرادی را به عنوان وکیل خود راهی بهارستان نموده‌اند که از اصول انقلابی کوتاه نیامدند و همیشه به عنوان خاری در چشم دشمنان این مرز و بوم بوده‌اند.
نشریه مهرنامه از نقش ضریب نفوذ تلفن همراه در حوزه‌هایی که افراد همسو با آنان انتخاب شده سخن به میان آورده است، که به نظر می‌رسد توهین به شعور و تعقل مردم است. مگر آنها نبوغ و بلوغ فکری مردم ایران را چگونه ارزیابی می‌کنند که از نقش تلفن همراه در هدایت مردم برای انتخاب وکلای مجلس سخن می‌گویند! این یعنی در حوزه‌هایی که کاندیداها مطابق میل تحریریه مهرنامه وارد مجلس شده‌اند تلفن همراه نقش بارزی داشته و حوزه تفکر و اختیار و انتخاب مردم روبه‌زوال رفته است! هر چند که در عصر جریان آزاد ارتباطات و فضای باز سیاسی در کشور محدود کردن صرفاً انتخاب مردم به موبایل بی‌معنی است.
در این مطلب نشریه مهرنامه، اشاره به برخی نهادها چون شهرداری مشهد دارد که اجازه نمی‌دهد فضای رقابتی شکل بگیرد. لذا باید گفت نگارنده هیچ شناختی از ذائقه و سلیقه سیاسی مردم مشهد نداشته و بی‌جهت شهرداری را به دخالت در انتخابات متهم می‌کند و اگر مروری به رفتار شناسی مردم این شهر در انتخابات گذشته می‌داشت و یا اگر نگارنده مطلب حتی فقط یک‌بار هم برای زیارت آقا علی‌‌ابن‌موسی‌الرضا مشرف می‌شد، باز این گونه راجع انتخاب مردم مشهد قضاوت نمی‌کرد.
در واقع همین تهی‌دستان- به اذعان مهرنامه- برادری خود را در همه صحنه‌های سخت به نظام و انقلاب اثبات کرده‌اند؛ تا جایی که بیشترین سهم ایثارگری در دفاع مقدس و دفاع از مرقدمطهر ائمه در منطقه مربوط به همین تهی‌دستان و حاشیه‌نشینان مشهد است. بد نیست کسانی که از پشت میزهای تحریریه و با حمایت پول‌های بادآورده برخی از افراد منتسب به گروه‌ها و جریانات مطرود که به رأی و نظر مردم هجمه وارد می‌کنند و آنان را به تمسخر می‌‌گیرند، بگویند تاکنون چه قلم‌هایی، چه خدماتی، چه تلاشهایی برای رهایی مردم حاشیه‌نشین و مستضعف که همیشه پشتیبان انقلاب و ولایت بوده‌اند خرج و صرف کرده‌اند؛ که اکنون بی‌محابا و از روی طلبکاری انتخاب ارزشمند آنان را زیر سوال می‌برند.
و چه خوش گفت پیر مراد ما: «مردم به ویژه کوخ‌نشینان صاحب اصلی انقلاب هستند و یک موی آنان را بر همه کاخ نشینان برتر و شریف است.» حقیقت هم همین است.

انتهای پیام/
محسن صابر

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort