بدون نظر
 
در همایش مدیران کانونهای فرهنگی هنری مساجد تربت حیدریه مطرح شد؛
متولیان مسجد باورهای دینی مردم را تقویت کنند/جهاد در مسجد تعمیق معنویت و تبیین گفتمان ولایت است/کانونهای مساجد نباید رسالت دستگاههای دیگر را اجرا کنند
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ در ۵:۳۷ ق.ظ
 
امام جمعه تربت حیدریه گفت: اداره کنندگان مسجد باید بر اساس تکلیف خود عمل کنند و باورهای دینی و اعتقادات مردم را تقویت کنند.

به گزارش تابان تربت، حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا عصمتی شب گذشته در همایش مدیران کانونهای فرهنگی مساجد تربت حیدریه به وظایف و تکالیف متولیان مسجد اشاره کرد و افزود: اداره کنندگان مسجد علاوه بر تقویت باورهای دینی مردم و ایجاد اخوت اسلامی بین نمازگزان باید طوری برنامه ریزی کنند تا جوانان و نوجوانان شیفته مسجد و مجذوب این سنگر مهم اسلام گردند.

 

وی تصریح کرد: رسالت متولیان مسجد ایجاد اخوت و برادری بین نمازگزاران است و لذا اگر خودشان در درون مسجد به اختلاف برسند و ضعیف عمل کنند دیگر نباید انتظار اثرگذاری فرهنگی مذهبی و سیاسی از آن مسجد را داشته باشیم.

 

رئیس حوزه علمیه مرحوم هراتی تاکید کرد: گسترش علم سومین هدفی است که باید توسط اداره کنندگان مسجد انجام بگیرد، بطوریکه همه نمازگزاران و کسانی که در مسجد حضور دارند به این احساس برسند که بر علم یکسال گذشته خود چه به لحاظ احکام و اخلاق اسلامی و چه به لحاظ فرهنگی و سیاسی افزوده شده است.

 

در ادامه فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه با بیان اینکه مساجد پس از انقلاب اسلامی هنوز انتظارات را بر آورده نکرده، افزود: مسجد زیر ساخت دین مبین اسلام و پناهگاه اعتقادی مردم است و متاسفانه پس از انقلاب اسلامی اداره کنندگان مساجد نتوانستند انتظارات را برآورده کنند، زیرا خیلی برای برپائی نماز جماعت و جذب جوانان و نوجوانان به مسجد تلاش مجاهدانه صورت نگرفته است.

 

سرهنگ پاسدار فرضعلی گرایلی اذعان کرد: مساجد باید محل نشر احکام اسلامی باشد و این احکام به مانند چشمه های زلال معرفت و در قالب گفتمان اسلامی در جامعه درخشیده و گسترش یابد.

 

وی گفت: مسجد و نمازی که ترییت اسلامی در آن وجود ندارد تاثیری بر جامعه نمی گذارد، لذا تقویت نماز جماعت در مرحله اول و همچنین جذب جوانان و نوجوانان و ارائه برنامه های فرهنگی مناسب در ترویج گفتمان اسلامی نقش بسزایی دارد.

 

فرمانده سپاه در تربت حیدریه تاکید کد: جهاد در مسجد مقابله با جنگ نرم دشمن، با راهبرد تعمیق معنویت و تبیین گفتمان ولایت است و همه دست اندرکاران مسجد باید تلاش کنند تا با برنامه ریزی مناسب طوری فضا را به پیش ببرند که در فتنه ها و لحظات غبارآلود جامعه اسلامی مردم بتوانند مسیر صحیح را انتخاب کنند.

 

وی خصوصیت دیگر مسجد را حفظ روحیه استکبار ستیزی و حمایت از مظلوم عنوان کرد و افزود: روحیه استکبار ستیزی و مبارزه با ظلم و همچنین حمایت از مستضعفان و جنبش های آزادیخواه جهان باید در مسجد متبلور بماند، زیرا این مهم باعث وحدت در برابر دشمنان اسلام می شود.

 

مدیر کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی در ادامه پس از شنیدن موانع و انتقادات و پیشنهادات مدیران کانونهای مساجد تربت حیدریه، افزود: در برخی از کانونهای مساجد مشاهده می شود که مدیران رسالت سایر دستگاهها و نهادها را اجرا می کنند و این بر خلاف برنامه ها و ضوابط است.

 

عبداللهی بیان کرد: همه مدیران باید با مطالعه دقیق برنامه ها و آئین نامه های اجرائی در کانونهای فرهنگی هنری مساجد و همچنین جذب منابع مالی از سایر نهادهاو بخصوص خیرین در راستای اهداف مهم این تشکل گام بردارند.

 

در پایان این همایش میثاق نامه ای به امضای مدیران فرهنگی هنری مساجد، فرماندهان پایگاههای بسیج و ائمه جماعت به امضا رسید.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
اجرای بزرگ‌ترین پروژه آبرسانی خراسان رضوی در تربت‌حیدریه برخورداری ۱۰۰ درصدی مردم تربت‌حیدریه از نعمت گاز گزارش ویدیویی از آخرین وضعیت جاده تربت حیدریه به زاوه مهم‌ترین تکلیف در انقلاب اسلامی جهاد تبیین است انقلاب اسلامی الگویی نوین در مبارزه با استبداد است نگهداری راه‌های تربت‌حیدریه ۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد ۸۵۰ کیلووات برق وارد مدار برق‌رسانی تربت‌حیدریه شد افزایش ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر در شرکت نفت تربت‌حیدریه املاک و ذخایر مازاد دولت باید در خدمت مردم باشد ۳۵۰ خوابگاه متٱهلی دانشجویی سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد تیم طرقبه قهرمان مسابقات دوی صحرانوردی خراسان رضوی شد سوءمدیریت و خودتحریمی چالش‌های اصلی کشور است
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort