کد خبر : 36188
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰

جانشین کنگره شهدای خراسان رضوی

اسلام با فرهنگ جهاد و شهادت عجین شده است

اسلام با فرهنگ جهاد و شهادت عجین شده است

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ سردار علی قاسمی، صبح امروز در آئین رونمایی از کتاب‌های کنگره شهید حاج عبدالحسین برونسی و ۲ هزار و ۱۶۴ شهید دیار پیشتازان انقلاب اسلامی منطقه تربت‌حیدریه اظهار کرد: فرهنگ هویت هر جامعه است، به‌خصوص فرهنگ اسلامی که فرهنگ جهاد و شهادت است، البته فرهنگ اسلام با

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ سردار علی قاسمی، صبح امروز در آئین رونمایی از کتاب‌های کنگره شهید حاج عبدالحسین برونسی و ۲ هزار و ۱۶۴ شهید دیار پیشتازان انقلاب اسلامی منطقه تربت‌حیدریه اظهار کرد: فرهنگ هویت هر جامعه است، به‌خصوص فرهنگ اسلامی که فرهنگ جهاد و شهادت است، البته فرهنگ اسلام با جهاد و شهادت عجین شده و الگوی اسلام هم مجاهدت و ایستادگی است.

وی تصریح کرد: گاهی مجاهدت سختی‌های فراوان دارد و منجر به شهادت می‌شود و گاهی هم در این مسیر قرار دارند و عده‌ای هم منتظرند و در انتظار خود محکم ایستاده‌اند.

قاسمی ادامه داد: امروز جمهوری اسلامی دست برتر در منطقه و دنیا دارد و این بدان خاطر است که این ملت از فرهنگ جهاد و شهادت عقب‌نشینی نمی‌کند، لذا ملتی پیروز است که برای بقای فرهنگ خود مقاومت کند.

جانشین کنگره ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی گفت: اگر از دشمن نهراسیم و در مسیر حق محکم باشیم، قطعاً حق با این ملت خواهد بود. در عین حال مسیر حق نیازمند مقاومت و ایستادگی است و پیام کنگره شهدا همین است که این پیام را باید خوب تجزیه و تحلیل کنیم و در مسیر شهدا ادامه بدهیم.

تألیف کتاب‌های شهدا برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت یک کار ویژه است

معاون استاندار و فرماندار تربت‌حیدریه گفت: امروز خون شهدای انقلاب اسلامی برای حفظ کیان و سرزمین و ارزش‌ها و راهبردها و آرمان‌های انقلاب اسلامی به ثمر نشسته است.

مجتبی شجاعی بیان کرد: خانواده شهدا و ایثارگران رکن انقلاب و نظام هستند و برگزاری چنین رویدادهایی باعث ثبت تاریخ شفاهی شهدا می‌شود.

رئیس برگزاری کنگره شهدای تربت‌حیدریه افزود: اگر امروز دنیا پذیرفته جمهوری اسلامی یکی از قدرت‌های چندقطبی است به خاطر خون شهدا و عزت و سربلندی است که آن‌ها هدیه کردند و امروز وظیفه همه مسئولان حفظ این مهم است.

فرماندار تربت‌حیدریه اظهار کرد: امروز شهدا محور و ستون خیمه کشور هستند و علی‌رغم اینکه حضور فیزیکی ندارند اما برکات آن‌ها را می‌توان در همه جا دید.

وی گفت: تألیف کتاب‌های شهدا برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت یک کار ارزشمند، ویژه و ضروری است.

کنگره سردار شهید حاج عبدالحسین برونسی و ۲ هزار و ۱۶۴ شهید دیار پیشتازان انقلاب اسلامی شهرستان‌های تربت‌حیدریه، رشتخوار، زاوه و مه‌ولات ۳۱ مردادماه در سالن همایش‌های زنده‌یاد محمود کریمی دانشگاه تربت‌حیدریه برگزار می‌شود.

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.