به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تابان تربت؛ حجت الاسلام سید محمد معلمی در آئین خطبههای نماز عبادی سیاسی جمعه تربت حیدریه اظهار کرد: مدیران فرهنگی باید تمام فکر و ذهن خود را روی تربیت قشر جوان و نوجوان متمرکز کنند و این مطالبه جدی رهبر فرزانه انقلاب است.
وی تصریح کرد: این قشر از جامعه هنوز ذهنش گرفتار مسایل و مشکلات نیست و پذیرش مطالب را دارد، بنابراین قبل از اینکه ذهن و قلب جوان و نوجوان به خیلی از مسایل مشغول شود باید کار تربیتی انجام داد.
معلمی تاکید کرد: همه دستگاههای فرهنگی باید این دغدغه را داشتهباشند که برای این قشر برنامهریزی کنند تا حسین فهمیدهها برای کشور تربیت شوند.
خطیب جمعه تربت حیدریه به مولفههای تربیت برای این قشر اشاره کرد و افزود: در گام نخست باید خودباوری و اعتماد به نفس در جوان و نوجوان ما از همان دوران دبستان و دبیرستان آموخته شود که این جوان هویت خود را بداند که چه جایگاهی دارد و در آینده با تواناییها و استعدادهای خود چه کارهایی میتواند انجام بدهد.
معلمی بیان داشت: متاسفانه فرهنگ علاقمندی و نیازمندی به غرب از دوران ستمشاهی در کشور نهادینه و هنوز هم ریشه کن نشده و خیلی از خانوادهها فرهنگ غرب را به خانه اوردند و این فرهنگ از نوع پوشش حتی لباس انها هم مشخص است.
امام جمعه تربت حیدریه تقویت حس کنجکاوی را دیگر مولفه تربیت دانست و افزود: این نیروی محرکه در وجود جوان و نوجوان باید ارتقا یابد و روحیه کنجکاوی روز به روز تقویت شود
وی اظهار کرد: باید روحیه کار جمعی و گروهی در جوان و نوجوان تقویت شود و این در حالی است که این شبکه سازی و تعاون و کار جمعی در کشور ضعیف است، لذا کار جمعی و گروهی باید برای جوان و نوجوان تبیین شود
معلمی تاکید کرد: جوان ونوحوان امروز را باید مدیران آینده کشور ببینید لذا همت انها را باید بالا ببریم تا سواد تحصیلی و توانمندی و استعداد را افزایش دهند.
امام جمعه تربت حیدریه پرورش روحیه کار و تلاش در نوجوان و جوان را ضروری برشمرد و افزود: این در حالی است که تنبلی و فرهنگ پشت میز نشینی در حال افزایش است، اما خیلی از فعالیتهای کشاورزی، اجتماعی و اقتصادی درآمدهای مناسبی برای زندگی دارد لذا کسی که مسئولیت پذیر نباشد هیچ کار اجتماعی را هم نمیتوان به او محول کرد.
معلمیگفت: تقویت علاقمندی به مطالعه کتاب در نوجوان و جوان باید مد نظر داشته باشیم، متاسفانه سرانه مطالعه کتاب در کشور تاسف بار است، لذا بهترین دوران برای مطالعه و کسب علم و دانش دوران نوجوانی است، برهمین اساس باید فرزندان را تشویق کنیم تا با مطالعه کتابهای مفید به اندوختههای علمی و اخلاق و رفتار انسانی انها افزوده شود.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید