بدون نظر
 
میوه‌ای که احساس تشنگی در ماه رمضان را کاهش می‌دهد
تاریخ انتشار : ۱۳ تیر ۱۳۹۴ در ۷:۱۳ ب.ظ
 
مصرف سس مایونز، سوسیس و کالباس و دیگر غذاهای آماده نه تنها ارزش غذایی ندارد.

به گزارش رهیاب نیوز:رسول اکرم صلی الله علیه و آله: رمضان ماهى است که ابتدایش رحمت است و میانه ‏اش مغفرت و پایانش اجابت و آزادى از آتش جهنم.

 

مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: مصرف لیموترش، ماست، سبزیجات و مایعات کافی، احساس تشنگی لیموترش کاهش دهنده احساس تشنگی در ماه رمضان در زمان روزه‌داری را کاهش می‌دهد.

شهلا جودت مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد اظهار کرد: مصرف سس مایونز، سوسیس و کالباس و دیگر غذاهای آماده نه تنها ارزش غذایی ندارد بلکه زمینه تشنگی و مشکلات گوارشی را فراهم می‌آورد.

 

وی افزود: بسیاری از مشکلات و اختلالات به وجود آمده در این ماه به دلیل مصرف بیش از حد غذا و خواب کم است. فرد روزه دار باید حداقل 20 درصد کمتر از ماه‌های دیگر غذا بخورد تا بدن فرصت سوزاندن چربی‌های اضافی را پیدا کند.

 

جودت تاکید کرد: از مصرف دوغ پرنمک، لبنیات پرچرب و شربت‌های حاوی شکر در این ایام به شدت خودداری کنید.

لینک کوتاه:

تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
تاکنون ۱۰ تن زعفران از کشاورزان خراسان رصوی خریداری شده است کارخانه نوآفرینی زنجیره ارزش ‌و انبار سپرده کالایی بورس زعفران در تربت حیدریه راه اندازی شد اجرای صحیح سند تحول بنیادین با مدرسه محوری محقق می‌شود بازار ۸۰ هزار میلیارد تومانی طلای سرخ در تسخیر اروپایی ها جشنواره ملی عکس زعفران به کار خود پایان داد شهروندان تربت حیدریه ۲۵ میلیارد تومان به شهرداری بدهکارند امروز آمریکا به دنبال بازگشت به ایران است/مشکل اصلی آمریکائی ها ماهیت انقلابی، اسلامی و عزتمندانه ملت ایران است راهپیمایی ۱۳ آبان نماد استکبار ستیزی ملت ایران است پنجمین جشنواره ملی عکس زعفران در منطقه تربت حیدریه آغاز به کار کرد رسالت دانش آموزان در گام دوم انقلاب شتاب علمی برای تشکیل تمدن نوین اسلامی است سفارتخانه های آمریکا جایگاهی برای عملیات جاسوسی در کشورهاست چشم زعفرانکاران به خرید حمایتی روشن