بدون نظر
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی:
تا پایان امسال تمام نانوائی ها از آرد سبوس دار استفاده می کنند
تاریخ انتشار : ۰۴ تیر ۱۳۹۴ در ۱:۲۸ ب.ظ
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: تا پایان سالجاری تمام نانوائی ها سطح شهرستان از آرد 7 درصد سبوس دار استفاده خواهند کرد.

به گزارش تابان تربت، دکتر الهام بهرمند در اولین نشست کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان در خصوص مضرات نمک زیاد در سبد غذایی خانوارها بویژه در نان های مصرفی هشدار داد و افزود: فشار خون بالا ،پوکی استخوان وسرطان معده از جمله بارزترین آثار وتبعات ناشی از مصرف نمک زیاد است و میزان نمک موجود در نان ها باید  از 2/3 به 1/8 درصد وزن کاهش یابد.  

 

وی با اشاره به نقش نان سبوس دار در تامین سلامتی، ارتقاءکیفیت نان با رعایت استانداردهای موجود (12درصد و7درصد) را گامی مهم در تامین سلامت شهروندان دانست .

 

بهرمند با اشاره به شیوع تب مالت در شهرستان نیز خاطر نشان کرد: آموزشهای جدی به طریق مقتضی با مشارکت تمامی دستگا ههای ذیربط باید مد نظر قرار گیرد .

 

وی به استفاده از نان سبوس دار تاکید کرد و ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال جاری  اکثر نانوایی ها یی شهرستان از آرد 7درصد سبوس گیری شده استفاده کنند، 

 

انتهای پیام/ 

لینک کوتاه:

تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بلاتکلیفی باغداران کامه ادامه دارد! نبود صنایع تبدیلی گوشت قرمز در بزرگترین بازار دام شرق کشور جایگاه نظارتی شورای شهر نباید سیاسی و جناحی شود رهاسازی ۵۰۰ هزار قطعه ماهی قزل آلا در استخرهای دو منظوره کشاورزی تربت حیدریه/پیش بینی برداشت ۴۲۰ تن گوشت سفید افزایش ۱۰ درصدی مصرف بنزین در منطقه تربت حیدریه آسفالت جاده کدکن به تلخ بخش در بن بست وعده مسئولان! طرح مثلث اقتصادی نیازمند تبیین و فرهنگ سازی است/مردم در این طرح دیده نشدند ریزش آوار معدن در زاوه یک کشته برجای گذاشت تاکسی بی سیم های بدون بی سیم! راهپیمایی اربعین حسینی بزرگترین همایش استکبار ستیزی جهان اسلام است بازگشت نام شهدا به معابر و خیابان های تربت حیدریه احداث بزرگراه تربت حیدریه به خواف مانع خام فروشی صنایع و معادن می شود